Awek nak cari lalaki main panas2 dating sites in kenya for sugar mummies in south

Posted by / 01-Sep-2017 06:55

Awek nak cari lalaki main panas2

Korang pun tak payah terlalu muat naik sangat gambar ‘menggoda’ korang kat laman sosial..

‘Santau’ ni jangan di buat main-main, ada juga Miss A dengar orang boleh santau hanya melalui gambar..

Dan kebanyakan perempuan akan suka 'merajuk tak tentu pasal' kalo si dia tak reply smsnya.taknak bagi dia 'fed up' dengan perangai korang cuba jangan cepat melatah kalo dia lambat reply [email protected] layan korang..-korang janganlah serang diorang dengan 1001 soalan dan terfikir yang si dia dah tak sayangkan korang lagi..buang perspektif macam tu..korang kena faham yang lelaki ADA masa untuk diri dia sendiri (main [email protected] [email protected] dengan kawan2) dan bukan dengan korang aje untuk [email protected] 24jam.beri dia masa untuk dia luangkan diri dia sendiri dan jangan terlalu mengongkong hidupnya..-masa nielah korang nak cerita masalah2 korang walaupon hal yang kecik @ remeh temeh.kate bagi dia luangkan masa untuk berehat dan jangan cuba ganggu dia buat sementara waktu..lelaki tak suka diganggu bila dia kepenatan.-yang nie penting,kekadang tu lelaki nie tak sedar perbuatannya mengguris hati perempuan.kate korang cuba bersikap terbuka dan luahkan apa yang korang rasa..selagi korang tak luahkan selagi tu lelaki tu takkan faham **kebanyakan lelaki tak pandai berkias2-masa nielah korang perlu cuba memainkan peranan korang..ambil perhatiannya..lelaki yang selamba nie biasanya tunggu perempuan yang mulakan sesuatu perbincangan..korang pon pandai2 la fikirkan ape perkara menarik yang perlu dibincangkan supaya tidak bosan-biasanya bila berdepan dengan lelaki macam nie memang banyak perempuan yang akan ambil kesempatan terhadapnya.memang masa nie lah korang boleh mengambil kesempatan tetapi jangan sampai memperbodoh-bodohkan @ memperlekeh-lekeh kan dia pulak..apakata korang cuba bagi peransang untuk dia supaya boleh jadi lebih tegas dan boleh buat keputusan sendiri.-opss,jangan cepat melatah..biasanya lelaki mengongkong nie sebab terlalu sayang.kata cuba luahkan kepada si dia yang korang boleh buat keputusan sendiri dan beritahu yang korang tak suka di kongkong..biasanya lelaki akan faham-apa kata korang jangan provoke @ menambahkan lagi kemarahannya sebab kadang2 walaupon korang korang cuba untuk pujuk dia untuk lebih rileks takot2 korang pulak yang kena marah.masa kepada dia dan cuba berdiam diri sehingga kemarahannya reda-opss,yang nie pon jangan cepat sangat nak melatah..betol ke yang dia curang?

"NOMBOR TELEFON BIMBIT SEMUA RAKAN-RAKAN ANDA sedang dipaparkan di Facebook!

Dengan kata lain, kalau kau yakin yang dia pun suka kat kau, cepat-cepat luahkan perasaan. Tapi kalau perempuan, once lelaki tu tak suka sebab fizikal perempuan, super susahlah perempuan tu nak tackle lelaki tu.

Lelaki kalau dia serious suka kat kau, memang dia akan rasa malu-malu bila face to face dengan kau. So, bila kau at this point, tak ada masalah untuk kau luah kan perasaan. Kalau lelaki tu tak handsome, gemuk dan bla bla sekalipun, tapi dia pandai mengayat awek, sure akan cair awek tu. And once lelaki tu rasa rimas, there are no way lelaki tu akan suka kat perempuan tu.

Muat naik gambar pun dah tarik perhatian lelaki gila seks..

Bahaya betul lelaki gila seks sekarang ni, banyak betul idea yang nak digunakan untuk takutkan pompuan kat luar sana supaya bagi gambar bogel..Seorang remaja perempuan mendedahkan telah terima ugutan dari seorang lelaki yang akan hantar santau, kalau dia tak layan apa yang lelaki tu nak..Lelaki tu suruh pompuan tu masuk bilik dan minta awek tu hantar gambar bogel..aishh kalo bab2 lelaki nie memang korang susah nak fahamkan (lebih2 lagi kepada mereka yang dah ada bf dan suami)...tapi,betol ke lelaki tu tak faham jiwa korang?ataupon yang tak cuba nak fahami jiwa lelaki..panas2 hehememang perkara nie cam lumrah bagi seorang perempuan kan, even aku lelaki pon aku leh paham kenapa kebanyakan perempuan akan fikirkan perkara yang sama 'lelaki tak faham jiwa perempuan".pendapat aku lah kan,bukan lelaki saje yang patut dipersalahkan..perempuan pon kadang-kadang terlalu emosi dan -janganlah korang memaksa dia pula untuk keluar walaupon korang tau yang dia betol2 ada kerja yang perlu dilaksanakan. cuba selidik dulu betol2 dan elakkan memberi tekanan kepadanya..sekiranya korang salah pasti lelaki tu akan anggap korang nie terlalu cemburu dan merosakkan hubungan yang sedia ada.bertanya dengan baik dan tanya kenapa dia bersikap macam tu.kalo sekiranya lelaki tu betol2 curang,err nasihat daripada aku tinggalkan ajelah lelaki camtu..takot2 korang je yang makan hati pengakhirannya Sumber:

awek nak cari lalaki main panas2-42awek nak cari lalaki main panas2-61awek nak cari lalaki main panas2-60

Yang perempuan, make up sana sini, sedut lemak sana sini, pak we tak der gak.

One thought on “awek nak cari lalaki main panas2”

  1. One day she was teasing me and I reached down and grabbed her tight crotch. free_download free_gay_pics free_pics_cum_shots free_pix free_sex_pics free_shoolgirl_porn freee freemodels freepick freepics freepussy freequicktime frees freesex freesite freesites freestuff freetrade freeuncencerd freeware freex french fresh friends friendship froggy from frono frontal frre frree frye ftp fuc fucin fuck fuck* fuckass fucked fucken fuckers fuckesd fuckfest fuckheads fucki fuckin fucking fucking-pictures fucking.